Det øves til forestilling: PRUMP- en musikal som stinker!

Forrige uke ble det mye øving i Sandvika Teater til forestillingen, Prump -en musikal som stinker som settes opp i Bærum Kulturhus i april. Dette blir sååååååå bra!
Gjennom det siste året har elevene ved Dissimilis Kompetansesenter samlet seg til en rekke prøvescamper for å øve inn en ny og storslått forestilling, en artig og fengende musikal som tar publikum med på en tidløs og humoristisk reise der man der man visker ut grensen mellom fantasi og virkelighet.

For å redde sitt uforstyrrede paradis av en campingplass, får tre antihelter ufrivillig oppgaven å fikse en ny og yngre kone til den uspiselige og stormannsgale eiendomsmogulen Donald Prump. På jakten etter verdige kandidater kommer de over en magisk dør inn til eventyrverden. Der inne møter de kjente og kjære eventyrfigurer i uvante settinger og blir satt på prøver som lett kunne fått de til å miste seg selv og sjelen sin. Stykket er en fornøyelig reise mellom fiksjon og fakta, der det «alternative» får spillerom og man må reflektere over hva som skjer når løgn og selvbedrag tar overhånd.

«Prump -en musikal som stinker!» er et musikkteater, hvor settingen er løst basert på universet fra Shrek og der det musikalske uttrykket er internasjonale pop-låter kledd i norsk språkdrakt og dansen er moderne i formen. Forestillingen er et komisk skråblikk på samfunnet, en leken historie krydret med vennskap, tro, håp, svik og kjærlighet.

Aktørene er elever ved Dissimilis kompetansesenter sammen med aktører fra det profesjonelle scenemiljøet i Norge.
 
Billetter kjøpes her

Utskrift E-post