GOD PÅSKE fra Dissimilis Nasjonale Kompetansesenter

bildet av en kylling og et egg

Kjære alle sammen. Det er i sannhet en rar tid vi lever i med mye uvisshet, sosial isolasjon og savn av venner og alle våre favorittaktiviteter. Dagene kan føles lange og kan bli litt repetetive og kjedelige. Da er det lett å bli litt molefonken og ikke klare å se at det i alle situasjoner også er muligheter for vekst, utvikling og mye moro.

Man kan f.eks ta tak i ting man ellers ikke får gjort. Man kan lese bøker som man ikke har fått lest, sett filmer og tv-serier man ikke har fått sett. Man kan få trent kroppen sin, øvd på sanger/instrumenter, tatt igjen skoleting, ryddet, stelt i hjemmet m.m. Sånn er det egentlig med alt i livet. Vi bare må være flinke til å se hvilke muligheter som åpner seg for positiv forandring og tillate at veien blir til underveis…

Vi på senteret prøver å tilpasse oss etter beste evne for å hjelpe til det vi kan hvor vi tilrettelegger for fjernundervisning over nett. Vi har individuelle timer samt større og mindre gruppetilbud som blir styrt opp av den enkelte instruktør. Vi syntes det er gøy å se hvor flinke dere er, og håper virkelig at alle klarer å holde humøret oppe. Vi savner dere stort og håper vi ser dere snart, og at ting vil normaliseres om ikke alt for lenge.

Vi vil også be dere ta kontakt på: eller tlf. 67 17 48 80 om det er noe dere lurer på eller om dere trenger noe fra oss. Vi er her for å hjelpe :-)

Når det nå er påske har vi laget en liten påskebingo dere kan gjøre samt en påskequiz som også kan underholde nå som ferien kommer. Dette blir sendt på mail eller i post til dere. Husk også at nytt nummer av Dissimilisbladet er ute nå, og her er det masse fint å både se og lese. Du finner det her.

Hold ut, kos dere og ta vare på deg selv og dine nærmeste.

Stor nyvasket virusfri påskeklem fra alle oss på senteret :)

Utskrift E-post