OPPDATERT INFORMASJON

bildet av koronavirus

Vi vil med dette informere om at vi holder stengt for all aktivitet på senteret frem til juleferien. Håpet var å kunne sende ut en gladmelding på dette tidspunkt om at vi åpner opp igjen, men det er dessverre ingen endringer i gjeldende råd og regler som tilsier gjenåpning av kompetansesenteret før jul. Vi synes det er veldig leit at vi dermed ikke får møtt dere alle før juleferien, men håper at vi med dette er med på å bidra til at vi alle kan feire en mest mulig normal jul. Digital undervisning opprettholdes ut uke 50. Det er bare å ta kontakt dersom dere lurer på noe, savner noe eller har andre tilbakemeldinger i denne sammenheng.

 Vi vil også be de av dere som har lyst, om å sende oss en liten tilbakemelding på semesteret som har vært, og da med fokus på perioden frem til vi måtte stenge ned igjen. Vi er i gang med å planlegge neste semester og alle tilbakemeldinger er av stor betydning i denne sammenheng. Vi håper og tror på oppstart som planlagt mandag 11. januar, og belager oss på å opprettholde de smittevernstiltak vi har hatt denne høsten. Vi vil derfor gjerne vite hvordan dere har opplevd tilbudet med de tiltak og endringer som har vært. Tilbakemeldinger kan sendes til

Vi sier ikke god jul riktig ennå, men vil minne på at dere fra 1. desember og frem til jul kan følge Dissimilis’ Julekalender på facebook. Med en liten episode hver dag håper vi å spre litt varme og glede i denne stille og annerledes førjulstiden. I tillegg til julestemning, byr kalenderen på spennende konkurranser, så her er det bare å følge med.

Utskrift E-post