Hendelseskalender

Forrige måned Forrige dag Neste dag Neste måned
Etter år Etter måned Etter uke I dag Søk Hopp til spesifikk måned
Musikk mellom liten og stor, Kompetansesenteret Sandvika
Lørdag 05 September 2020, 11:00 - 14:00
Treff : 184
av Hilde

Etter et opphold i våres grunnet Covid 19, kan vi nå starte opp igjen vårt gratis musikktilbud "Musikk mellom liten og stor" her på Dissimilis Nasjonale Kompetansesenteret. Vi følger smittevernsregler og i den forbindelse kreves påmelding. Meld deg på til

«Musikk mellom liten og stor» er et musikalsk og sosialt tilbud én lørdag i måneden for familier med små barn med behov for det lille ekstra. Erfaring viser at deltakerne har glede av dette gratis tilbudet, og mange utvikler gode vennskap.
I musikkstunden, som tar utgangspunkt i de minste barna (0 – ca.7 år), har vi fokus på lek, bevegelse og gode øyeblikk. Her utfolder små og store seg sammen gjennom kjente og nye sanger, og får spille på enkle instrumenter. Her kreves ingen musikalske forkunnskaper.

Denne gangen vil det dessverre ikke bli full servering/ lunsj, men litt frukt, og vi ber alle ta med seg egen drikkeflaske hvis man har behov for det. All aktivitet blir på et rom, og kafeen er ikke åpen. Alle vil måtte registrere seg ved oppmøte med tanke på smittesporing. Ved oppmøte må alle vaske hender og holde avstand til hverandre. Det vil ikke være muligheter for lek i rommet og alle må holde de plasser de får. Vi har satt et tak på maks 20 personer i lokalet så her er det førstemann til mølla prinsippet , så meld deg på og husk antall, både deltaker og følge/ familie ?

Sted: Emma Hjorths vei 50, 1336 Sandvika
Tid: Lørdag 5. sep., kl.12.00-13.30 ( NB! litt kortere tid, da det denne gang ikke blir full servering, lek og sosialt samvær i de former som har vært tidligere)

Send oss en tilbakemelding om du/ dere kommer :) Spre gjerne ordet. Alle er velkommen!

Vel møtt! Vi gleder oss ?