Grupper og band

DISSIS IT (NO/GR/UK)

 

 

 

 

Denne internasjonale sammensetningen av energi og spilleglede har virkelig funnet tonen, rytmen og uttrykket. Det er bare å spenne fast setebeltene og la endorfinene strømme på, for når Dissis it braker løs er det umulig å sitte stille.

 

BLIND DATE

Blind Date er et band som spiller mye på humor og harmoni. Med trekkspillmusikk og godt humør er det vanskelig å ikke la seg fenge av disse guttene. Alle er så nær som en er blind. Kjent for sine gode vitser mellom sangene.

 

 HURRICANE

Hurricane, som bandnavnet beskriver, er det orkan på scenen. Fra første tone legger bandet det flatt og gir seg ikke før den siste tonen inntreffer. Hurricane er et rockeband i ordets rete forstand og leverer rockelåter med nerve og sjel. Forvent dere en opplevelse der alt kan skje og det er nettopp dette som gjør bandet så spesielt.

 

TT-COWBOYS

 

Bandet leverer musikalsk bredde og en spilleglede som tyter utover scenekanten og smitter publikum. Bassgitar, slagverk, gitar, keyboard og piano, samt masse spennende perkusjon og både kvinnelig og mannlig vokalist gjør bandet til et livlig liveband.

 

PIRATBANDET

Piratbandet ble satt sammen av en gruppe dyktige musikere til Piratfestivalen 2013 i Stavern. De fortsatte å spille sammen etter det og jobber med kjente sanger i ny musikalsk drakt.

 

ERIK BAND

Erik Band er bandet som tar tak i deg og ikke slipper deg før konserten er over. Fullt av spilleglede og humør tar bandet tak i hver enkelt låt og former den på ny i deres bilde. Vokalist Line er en ekte Belieber, noe av resten av bandet får merke både på klesdrakt og låtforslag.

 

GLADE EKKO

Glade Ekko nyter hvert sekund på scenen. Bandets repertoar strekker seg fra irske pubviser til norske sjømannsviser og muligens svipper de også innom Sverige for å fremføre deres visetradisjon. Glade Ekko fremfører sangene med stor troverdighet og selvtillit og hver tone velges med omhu.

 

MINIBAND

MiniBand er et av de nyeste tilskuddene på Kompetansesenteret. Jentebandet ble opprettet i fjor høst da medlemmene vokste seg ut av barnegruppene. Bandet debuterte på Dissimilisfestivalen i år. Det er moro å spille i band og MiniBand gleder seg til å sjarmere publikum i senk.

 

SVALENE

 

Svalene er en barnegruppe som består av barn i alderen 7-12 år. Denne gruppen startet i 2010. Våre Svaler er spesielt glade i å leke, danse, synge i mikrofon, spille tromme og rytmeinstrumenter, og hoppe på trampoline. Svalene har mye glede sammen.

 

ULTRALYD

Ultralyd er det nyeste bandet på Dissimilis Kopmetansesenter. Bestående av fire unge og energiske rockartister som er i gang med å skape sitt eget unike lydbilde, med elementer av rock, pop og blues.

 

DISSIMILISKORET

 

Dissimiliskoret har eksistert på Dissimilis Kompetansesenter siden 1994. De synger alt fra klassisk til pop og norsk tradisjonsmusikk. Dissimiliskoret er en viktig del av alle Dissimilisforestillinger.

 

SILVER ROCK

Silver Rock spiller alt fra Beatles til Teigen, fra ballader til skikkelige rockelåter. De har spilt sammen ii mange år og har et stort og variert repertoar som det virkelig svinger av.

 

SANGGRUPPA

 

Sanggruppa består av godt voksne med hver sin personlighet og ressurser, med ulike egenskaper og talenter. Mange elever jobber og har aktive sosiale liv på fritiden. I sanggruppa legges det vekt på sosialt samvær og felleskap. Repertoaret består av forskjellige aktiviteter- sang, bevegelse, rytmiske spill, avslapning. De synger norske pop- og tradisjonssanger. Sanggruppa er med på ulike Dissimilis- konserter.

 

FLYVENDE SIRKUS

 

Performance-gruppen Flyvende Sirkus  er en sprek blandet salat av kreative unge performere. Vi forhøyer ulikhetene og personlighetene til en fanfare av deilige bevegelser.

 

LERKA

Frie fugler med mye latter og glede. Lerka er Dissimilis' up and coming performance-gruppe. De jobber med bevegelse og uttrykk, og bruker ressursene sine for alt det er verdt.

 

FØNIKS

Samspillgruppe

KOLIBRI

Samspillgruppe

Utskrift E-post